Kesän kohokohta on kohta täällä!

Olet sitten lähdössä mökille, ulkomaille tai oman kodin terassille nauttimaan juhannuksesta ja alkavasta lomakaudesta, haluaisimme muistuttaa sinua parista ennakko valmistelusta.

1. Ovatko korttisi turvarajat kunnossa? Voit valita MasterCard -kortillesi käyttöalueen, käteisnostorajan ja verkko-ostorajan.
Käteisnostoraja
- käteisnostojen euromääräinen enimmäismäärä vuorokaudessa

Verkko-ostoraja
- verkko-ostojen euromääräinen enimmäismäärä vuorokaudessa

Aluerajaus
- rajaa alueen jolla voit käyttää korttia ostoihin ja käteisnostoihin
- neljä vaihtoehtoa: Suomi, Pohjoismaat, Eurooppa tai koko maailma

Mikäli lomailet kotimaassa, suosittelemme että rajaat korttisi käyttöalueen Suomeen, jolloin vähennät riskiä joutua väärinkäytön kohteeksi.
 
2. Oletko paljon pois kotoa? Olisiko sinulle kätevämpää, että laskusi tulisivat e-laskuna, ja olisivat saatavilla juuri siellä missä sinäkin?

Omasta verkkopankistasi voit tehdä e-laskuvaltuutuksen, ja valita haluatko itse käydä tarkistamassa ja hyväksymässä laskusi, vai saako se mennä suoraan maksuun tiettyyn euromäärään asti.
Valitset kumman tahansa vaihtoehdon, suosittelemme, että tarkistat laskusi tapahtumat kuukausittain, jotta huomaat mikäli laskulla onkin jotain sinulle kuulumatonta.

Kun nämä on hoidettu alta pois, haluamme toivottaa sinulle erittäin hyvää juhannusta ja lomaa!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua tänään 21.6. normaalisti 16:30 saakka, mutta huomenna 22.6.2018 on palvelumme suljettu. 

Aurinkoisin terveisin,

Compass Card