Compass Card

Compass Card är ett dotterbolag till Ålandsbanken. Compass Card har som uppgift att utveckla och erbjuda tjänster inom betal- och kreditkort i samarbete med MasterCard och Nets. För tillfället erbjuder vi MasterCard debit-, kredit-, och kombinationskort till Ålandsbankens, samt kreditkort i samarbete med Finlands BostadsHypoBank Ab.

25/5 2018

Det är viktigt för oss på Compass Card, att du kan lita på att dina personuppgifter behandlas omsorgsfullt och noggrant. 

Dina personuppgifter samlas in och behandlas för att du ska kunna ingå avtal med oss, och för att vi ska kunna administrera och fullgöra avtalen. Vi behandlar även... Läs mer

23/2 2018

Kortbedrägerierna och beställningsfällorna ökar hela tiden. Med några enkla sätt kan du öka kortsäkerheten och minska risken för att ditt kort blir kapat.

5 enkla tips för kortsäkerhet
1. Se över regions-, dygns- och beloppsgränserna för ditt kort inför resan. Kom... Läs mer

26/9 2017

Du kan enkelt och säkert betala små, under 50 euros kortköp med kontaktlös betalning, utan att behöva knäppa in kortets PIN-kod. Vid kontaktlös betalning avläses kortet så att du för kortet på några centimeters avstånd från betalterminalen. Betalterminalen ger en ljud- och/eller ljussignal om... Läs mer