Sommarens höjdpunkt närmar sig!

Vare sig du är på väg till stugan, utomlands eller tänker njuta av midsommaren och den annalkande semestersäsongen på egen terrass, vill vi påminna dig om några förhands förberedelser.

1. Är säkerhetsgränserna på ditt kort i ordning? Du har möjlighet att välja inom vilken region du kan använda ditt MasterCard -kort, samt säkergränser för kontantuttag och nätköp.

Säkerhetsgräns för kontantuttag

-max eurobelopp för kontantuttag /24h

Säkerhetsgräns för nätköp

-max eurobelopp för nätköp/ 24h

Regionsbegränsning

-Begränsa regionen för fysiska kortköp och uttag i automater

- fyra alternativ: Finland, inom Norden, Europa eller över hela världen

I fall du firar din semester i hemlandet, rekommenderar vi att du begränsar regionen för ditt kort till Finland, så minskar du risken att bli utsatt för kortbedrägerier.

 

2. Kommer du att vara borta hemifrån? Skulle det vara bekvämare att dina räkningar kom som e-faktura till din nätbank var du än befinner dig.

Du kan göra ett e-faktura avtal i din nätbank och välja om du vill granska varje faktura innan du godkänner den, eller att ditt konto debiteras automatiskt upp till ett visst belopp.

Vilket alternativ du än väljer rekommenderar vi att du alltid kontrollerar händelserna på din månatliga faktura så att du upptäcker ifall det skulle förekomma obehöriga transaktioner.

 

Med dessa överstökade vill vi önska dig en riktigt trevlig midsommar och semester!

Vår kundtjänst betjänar dig idag 21.6. under normala öppettider till 16:30, men i morgon 22.6.2018 har vi stängt.

 

Soliga hälsningar,

Compass Card